top of page
Buscar
  • Foto del escritorJxCAT - Malgrat ens Mou

Òscar Llansó, tancarà la llista de JxCAT-Malgrat ens Mou

Actualizado: 16 abr 2019

JxCat-Malgrat ens Mou dona a conèixer la posició 17 a la seva candidatura a les Eleccions Municipals del proper 26 de maig. Óscar Llansó i Gispert, nascut l’any 1947 és Llicenciat en Farmàcia. L’any 1979 va obrir la Farmàcia Óscar Llansó del carrer Ponent, de Malgrat de Mar com a titular de la farmàcia.

Llansó també és analista clínic, fundador i co-propietari dels laboratoris d’anàlisi Labosar. Abans de dedicar-se a l’oficina de farmàcia havia dedicat els primers anys de la seva trajectòria professional a la docència.

Actualment està jubilat però vol continuar contribuint a millorar el benestar de les persones aportant la seva experiència des d’una altra vessant.

Per ell, implicar-se en un projecte transversal i de poble com el de JxC-Malgrat Ens Mou és gratificant i, alhora, enriquidor. Ha volgut implicar-se en la llista de Serret perquè considera que “Un projecte que lideri Jofre Serret segur que és un projecte que mirarà per a les persones.” Llansó destaca que “He treballat colze a colze amb en Jofre i això és el que m’ha permès coneixe’l a fons i veure que és una persona amb molta empatiaper a les persones, que sap escoltar i que està plenament capacitat per ocupar l’alcaldia.”


D’altra banda, considera que Malgrat de Mar té molt de potenciali molts aspectes que encara han de millorar. “Cal aplicar unes bones polítiques que impulsin el comerç local”. Millorar la mobilitat del municipi, aplicant mesures que estiguin al dia de l’evolució del món i que respectin el medi ambient. Malgrat es destaca per ser un dels municipis on les persones fan els seus desplaçaments en bicicleta. “Uns bons carrils bici són una peça indispensable per a la nostra societat i que milloraria molt la mobilitat malgratenca.“

bottom of page