top of page
Buscar
  • JxCAT - Malgrat ens Mou

COMUNICAT DE JXCAT–MALGRAT ENS MOU SOBRE LES INFORMACIONS PUBLICADES EN LES DARRERES HORES

Davant les publicacions que alguns mitjans han fet en les darreres hores sense contrastar les informacions amb Junts per Catalunya - Malgrat ens Mou, informem que:


1) Les decisions de Junts per Catalunya - Malgrat ens Mou han estat preses en tot moment pels membres de la candidatura en assemblea.


2) Totes les decisions de Junts per Catalunya - Malgrat ens Mou s’han pres en clau de projecte de poble, mai tenint en compte negociacions supramunicipals.


3) Junts per Catalunya - Malgrat ens Mou estudiarà les mesures legals oportunes a emprendre contra les informacions falses i no contrastades que s’han publicat aquests dies per part d’alguns mitjans, com per exemple que es deuen imports de lloguer.


4) Apostem per l’acord de govern com a fórmula més estable per a desenvolupar els projectes de poble que portàvem al programa electoral. Treballem pel poble sense tenir en compte estratègies electorals.


5) En cap cas Junts per Catalunya – Malgrat ens Mou renuncia a la defensa de la independència i de la llibertat del nostre país. En aquest sentit esperem que es mantingui el suport majoritari del plenari pels temes de país.


6) Junts per Catalunya – Malgrat ens Mou posa la vista en l’inici de la legislatura, comprometent-nos a treballar sense interessos partidistes, amb total transparència, buscant el màxim consens amb totes les forces del consistori per temes importants que afecten el benestar de les persones i fent de Malgrat un poble més viu i dinàmic desplegant els diferents eixos programàtics.


Malgrat de Mar, 13 de juny de 2019

Junts Per Catalunya – Malgrat Ens Moubottom of page