top of page
Buscar
  • Foto del escritorJxCAT - Malgrat ens Mou

PACTEM PER A UN GOVERN FORT I ESTABLE PER MALGRAT

Actualizado: 12 jun 2019

Junts per Catalunya-Malgrat Ens Mou i el PSC han subscrit un acord de col•laboració per assolir un govern fort, estable i representatiu i un programa comú centrat en el benestar de les persones i els grans reptes del municipi cara els propers anys.



Des de Junts per Cat-MEM ens sentim amb la responsabilitat d’abordar una nova etapa política des del govern de la vila. Podem i volem posar al servei de la ciutadania una majoria estable, un programa comú, i uns projectes que a grans trets compartim. Estem en condicions d’articular un govern disposat a treballar en tot allò que l’uneix (el poble, el benestar de la seva gent i la seva projecció); i a pactar les discrepàncies en els temes que no els uneixen basant la forma d’actuació en el diàleg, la participació ciutadana i la proximitat com a forma d’entendre i d’exercir la política local.


L’acord subscrit garanteix el respecte dels integrants del pacte respecta les posicions de llurs partits a nivell de Catalunya, pel que fa al procés nacional del nostre país i es comprometen a respectar els acords existents en relació al manteniment de Malgrat en entitats supramunicipals i garanteix plena llibertat de posicionament davant qüestions que es plantegin de caire supramunicipal.








bottom of page