top of page
Buscar
  • Foto del escritorJxCAT - Malgrat ens Mou

Miquel Àngel Tabarés, a la candidatura Malgrat ens Mou


Junts per Catalunya-Malgrat ens Mou dona a conèixer el nom de la sisena incorporació a la seva candidatura a les Eleccions Municipals del proper 26 de maig. És en Miquel Àngel Tabarés, Llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (2005 INEFC Lleida) i Diplomat en Magisteri d’Educació Primària en l’especialitat Educació Física (2012 UEM Madrid). Actualment és professor i mestre d’educació Física a les Escoles Fonlladosa des de l’any 2011.


Miquel Angel Tabarés és Entrenador Nacional Nivell 3 de Futbol i de Triatló. A més a més, té una àmplia experiència esportiva a diferents clubs esportius tant de categories territorials com nacionals.

Està convençut que “cal millorar els carrers del poble, també la circulació i la neteja de places i carrers. Les instal·lacions esportives del poble en l’actualitat són millorables i s’ha d’incentivar l’ús de les instal·lacions de determinades escoles per a posar-les a disposició de l’esport local i així donar més opcions a les entitats locals.”


“La regidoria d’esports malgratenca ha de ser present a la primera divisió a nivell esportiu. Hi ha molt potencial esportiu al nostre poble, tant a nivell d’entitats com persones, per posar el nom de Malgrat al nivell que li pertoca. La seva ubicació és idònia i privilegiada per al desenvolupament del poble com a referent esportiu i social.”


“Aportaré el treball necessari per posar el meu granet de sorra per fer de l’esport malgratenc un referent a nivell català.

bottom of page