top of page
Buscar
  • Foto del escritorJxCAT - Malgrat ens Mou

Miquel Casajuana, a la llista de Jofre Serret



El malgratenc Miquel Casajuana s’incorpora a la candidatura amb què Jofre Serret optarà a l’alcaldia a les eleccions municipals del proper mes de maig 2019. Aquesta és la segona incorporació anunciada per Junts per Catalunya-Malgrat de Mar després que fa uns dies s‘anunciés la de Lurdes Borrell.


Casajuana (Malgrat, 1988) és llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses en la especialització de comerç internacional per la Winthrop University, Rock Hill, Carolina del Sud, USA (2006-2010) i Màster en Administració i Direcció d’empreses (MBA) en l’àmbit de finances corporatives per la mateixa universitat de Carolina del Sud (USA).(2010-2012); actualment cursa un Màster en Direcció Hotelera i Restauració, CETT-Universitat de Barcelona.

Ha desenvolupat bona part de la seva activitat professional en diversos centres hotelers, sobretot en la gestió integral de tasques i funcions derivades d’un establiment hoteler i supervisió de plantilles i equips de treball, a més ha treballat en l’àmbit de la gestió financera i de la direcció demarketing al DiscoveriesSoccer Club, Rock Hill, de Carolina del Sud (USA).


Actualment és Director de l’Hotel Papi de Malgrat de Mar.


Ha estudiat a l’escola Sant Pere Chanel de Malgrat i al Montesori Palau de Girona. Soci d’Òmnium, ha format part de la colla de Diables Ratpenatinfernal i ha estat membre fundador dels Castellers de l’Alt Maresme.


Miquel Casajuana fa el pas de treballar per Malgrat perquè “m’estimo el poble i vull ajudar a fer possibles els canvis i les millores que des de la nostra candidatura volem per Malgrat. En Jofre i jo ens coneixem des de que som petits i tenim molts punts en comú en la manera de concebre el municipi, quan em va explicar el seu projecte i la gent amb qui volia envoltar-se, perfils ben diversos i tots professionals, vaig decidir que volia formar part d’aquesta aventura”.


Casajuana ja s’ha incorporat a l’equip que elabora el programa de govern per la candidatura de Junts per Catalunya-Malgrat que encapçalarà Jofre Serret.

bottom of page