top of page
Buscar
  • Foto del escritorJxCAT - Malgrat ens Mou

Anna Güell s'incorpora a l'equip de Jofre Serret


La malgratenca Anna Güell Agut s’ha incorporat a la candidatura amb la què Jofre Serret optarà a l’alcaldia a les eleccions municipals del proper mes de maig 2019. Aquesta és la tercera incorporació anunciada per Junts per Catalunya a Malgrat de Mar després que s‘anunciés la de Lurdes Borrell i Miquel Casajuana.


Güell (Malgrat 1994) és graduada en Psicologia a la Universitat de Girona, Màster en Psicologia Esportiva de l SIPD i actualment cursa un Màster en Psicopedagogia a la Universitat Ramon Llull.


Ha col•laborat en els projectes desenvolupats per la Unidad de Psicologia y Coaching Deportivo (2014-2018), tasca que ha compaginat amb la de professora d’extraescolars, suport escolar a Primària, SO i Batxillerat i atenció a alumnes amb necessitats educatives especials (2016-2018) i la feina de monitora de lleura al casal d’estiu de les Escoles Fonlladosa de Malgrat de Mar (2014-2017). Actuament està fent pràctiques laborals a l’Escola Pia de Calella.


Apassionada de l’esport ha format part del Triatló de Malgrat i està molt implicada amb el patinatge artístic de la nostra vila, havent estat monitora a l’Escola Sant Pere Chanel de Malgrat de Mar (2013-2015), i a l’APA Malgrat de Mar, les categories d’iniciació (2007-2018).


Anna Gúell considera que la raó principal per fer el pas a la línia política és treballar per Malgrat, “el poble on ha nascut i el poble dels seus pares”. Un poble que s’estima i que està convençuda que té un gran potencial que permetrà un ampli marge per millorar moltes coses. Per Güell el projecte de Jofre Serret “és potent i sobretot necessari a partir d’un equip renovat.. Un projecte que s’adapta als nous temps i que d’acord al que demana la ciutadania no exigeix militàncies polítiques, sinó que aposta per gent jove molt preparada professionalment per aportar un gran valor afegit a la política local”.

L’Anna Guell ja s’ha incorporat a l’equip que elabora el programa de govern per la candidatura de Junts per Catalunya de Malgrat que encapçalarà Jofre Serret.

bottom of page